Akció!

Lena jade roller

2990 Ft

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
33 értékelés

Várható kézbesítés: szeptember 29, 2022
Cikkszám: Lena-1 Kategóriák: ,

A jáde kő használata évezredekre nyúlik vissza, amikor ősi dinasztiák legelőkelőbb és leggazdagabb asszonyainak volt az első számú szépségápolási eszközük. Megszámlálhatatlan pozitív energiája a bőrre is kisugárzik!

A Lena jade roller tökéletes megoldás stressz oldására, könnyedén létrehozhatunk egy relaxáló, otthoni spa kezelést vele! A Lena jade roller eltávolítja a szennyező anyagokat a testből, serkenti a bőr saját kollagénképződését, így az eredmény egy ragyogó, friss bőr!

Arckrémmel együtt használva mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, ezáltal felerősítve annak pozitív hatásait. A szem környékén serkenti a vérkeringést, ezzel halványítja a sötét karikákat és csökkenti a puffadást. A test többi részét masszírozva lazítja és nyugtatja az izmokat!

Előnyök:

⫸ Anti-Aging hatás
⫸ Anti-Stress hatás
⫸ Csillapítja a szem körüli duzzanatot és a karikákat
⫸ Méregtelenítő hatás
⫸ Serkenti a nyirokrendszert
⫸ Erősíti a bőrápolók hatóanyagait
⫸ Természetes ragyogás biztosít használat után

Alkalmazása

Használat előtt tisztítsd meg az arcod! A jobb hatás érdekében használhatsz a roller masszázshoz szérumot vagy arckrémet. Alapszabály: A rollert mindig belülről (vagyis az arc közepétől) kifelé mozgasd, és minden ponton 3-5 alkalommal menj át. Ne oda-vissza, hanem mindig egy új vonalon, gyengéd nyomással az arc közepétől görgesd.

  • Homlok:Helyezd a rollert a homlok közepére, és görgesd a haj vonalának irányába. Ismételd meg 3-5 alkalommal. Ezután görgesd középről a halántékok irányába, többször megismételve balra és jobbra.
  • Szem:A szemek ápolására a kisebb roller használata ajánlott. Csukd be a szemet, és görgesd a rollert nagyon gyengéden a belső szemhéjtól a halántéka felé. Ezután jöhet az alsó szemhéj környéke. 3-5 alkalommal görgesd a rollert belülről kifelé a halánték irányába.
  • Arc:Görgesd a rollert többször megismételve az orrlyukaktól indulva az arccsontok át, a halántékokig. Mozgasd a rollert gyengéd nyomással az áll közepétől, az állkapocs csont mentén a fülek/halántékok irányába.

Használat után, fertőtlenítővel vagy szappannal, valamint vízzel tisztítsd meg a rollert.

Tipp: Tedd a rollert egy éjszakára a hűtőszekrénybe, ezáltal maximális hatást érhetsz el a duzzadással és a szem környéki karikákkal szemben!

Shopping Cart