Akció!

OstroVit MSM 90 kapszula

1690 Ft

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
39 értékelés

Cikkszám: 5902232617689 Kategóriák: ,

pipa Megelőzi a korai hajhullást 

pipa Jelentősen javítja a bőr, a haj és a körmök állapotát

pipa Hatékonyan újjáépíti az inakat és a szalagokat

pipa Biztosítja az ízületek regenerálódását

 

Mi az MSM?

Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy természetes, szervesen kötött élelmiszer-kén, amely a test számos funkcióját segíti. Az oxigén, a víz és a só mellett az MSM a negyedik leginkább szükséges elem az emberi és állati táplálékban. A kén szinte minden anyagcsere folyamatban részt vesz a szervezetben, és elengedhetetlen az egészséges sejtek regenerálásában és táplálásában.

A kén a test szerkezetének egyik legalapvetőbb építőköve. Megfelelő mennyiségű kén vagy MSM nélkül a rendszerünkben nem tudunk jó, egészséges sejteket előállítani. Amikor a rendszerünkben hiányos az MSM, testünk nem tud elég jó sejtet előállítani a beteg sejtek hatásainak leküzdésére. Ezután különféle betegségeknek, fájdalmaknak, fájdalmaknak és allergiáknak vagyunk kitéve, amíg jó egészséges sejtekkel nem orvosoljuk a problémát. A test meg akar gyógyulni, ha megfelelő táplálékhoz juthat. Mindannyiunknak szüksége van egy kis adag MSM-re minden nap a jó egészség érdekében! Megfelelő mennyiségű MSM nélkül a testünkben az aminosavak tovább építik a mirigyeket, de nem képesek megfelelő enzimeket előállítani, így hajlamosak vagyunk felesleges betegségekre.

Az MSM a fehérjék közötti rugalmas kapcsolat. Amikor egy sejt meghal, egy új sejt lép a helyére. A szükséges mennyiségű MSM nélkül rögzül, de merevvé válik. Amikor a szövetek elveszítik rugalmasságukat, problémák alakulnak ki a tüdőben és a test más részeiben.

Hogyan működik az MSM?

Az MSM megkönnyíti az oxigén, a szén-dioxid és a tápanyagok cseréjét, ami elősegíti a bőr gyógyulási folyamatát. Az MSM az étrendi kén biológiailag elérhető forrása, amely hozzájárul a fehérjék, hormonok, a kötőszövet és az enzimek szintéziséhez elengedhetetlen kénhez. A kén, mint a kollagén központi eleme, segíti a testet a gyulladás megelőzésében és megkönnyíti a kötőszövet helyreállítását. Az MSM előnyösebb, ha teljes C-vitaminnal együtt adják, amelyről ismert, hogy elengedhetetlen a kötőszövet szintéziséhez, növeli az MSM felszívódását és felhasználását.

Az MSM fájdalomcsillapítóként és gyulladáscsökkentőként működik. Ezenkívül gátolja az izomgörcsöt és növeli a véráramlást. Az MSM kritikus jelentőségű minden típusú kötőszövet kialakulásában. Az MSM a szerves kén természetes formája, amely minden élő szervezetben megtalálható, beleértve az emberi test folyadékát és szövetét is.

Az MSM méregteleníti a testet és fokozza a vérkeringést. Mivel nagyon sok ideg van a csontokban, fájdalmaink a lágy szövetekből származnak.

Miért szedje az MSM-et?

Mivel a biotáplálkozási kénnek fő szerepe van ezekben az egészséges testfunkciókban, az MSM-szel történő kiegészítés számos egészségügyi problémát megoldott, mint például: allergia, asztma, emfizéma, tüdőfunkciós zavar, ízületi gyulladás, fejfájás, emésztőrendszeri rendellenességek. , keringés, sejtes ozmózis és abszorpció.

Az allergiás reakció egyszerűen a test reakciója valami idegenre a rendszerben. Ezek az idegen fehérjék és szabad gyökök behatolnak a testedbe, és reakciókat és problémákat okoznak. A tested tüsszentéssel, zihálással , duzzadt szemekkel és bőrpírral reagál stb.

Az MSM bevételekor a sejtek áteresztőbbé válnak, lehetővé téve testének, hogy az idegen részecskéket gyorsan kiürítse a rendszerből. Tizenkét óránként testét úgy tervezték, hogy minden sejtet lemossa a nem kívánt törmelékről. Ha étrendje hiányos, a sejtfalak megnehezülnek és megmerevednek, és ez megakadályozza a folyadék áramlását a sejtfalakon. Az MSM puhítja a sejtfalakat, lehetővé téve az idegen fehérjék és szabad gyökök mosását a rendszerből. Ha elegendő mennyiségű MSM-et végeznek, minden idegen részecskét ki lehet mosni a rendszerből, és allergia nem jelentkezik.

Étrend-kiegészítőként az MSM ajánlott a toxinok semlegesítésére és eltávolítására, valamint az ökológiai és ételallergiák, a gyulladásos rendellenességek okozta fájdalom, a gyomor-bélrendszeri rendellenességek és a fertőzések állapotának javítására.

  • Ráncok: Az MSM segít minimalizálni a ráncokat, egészségesebb és élénkebb megjelenést, valamint erősebb hajat és körmöket kölcsönöz. Amikor a test kicseréli a régi bőrsejteket, ha van MSM-hiány, az új sejtek merevek és hozzájárulnak a ráncosodáshoz. Az MSM-kiegészítés segít a testnek a rossz sejteket jó, egészséges, rugalmas sejtekkel helyettesíteni. Idővel a ráncok eltűnnek.
  • A tüdő diszfunkciója: A dohányzás nem mindig okoz emphysemát. A lovak és kutyák tüdőtágulattal rendelkeznek, és nem dohányoznak: az MSM hiánya okozza ezt az állapotot (a hegesztési füstök, füst stb. Súlyosbodása), és az MSM-szel történő kiegészítés segíthet ennek visszafordításában.
  • Cukorbetegség: Még a cukorbetegek is profitálhatnak az MSM-kiegészítőkből. A vércukor önszabályozása azért fordulhat elő, mert az MSM lehetővé teszi a vércukor és az inzulin megfelelő felszívódását, sőt a sérült hasnyálmirigy helyreállítását is. Ha hiányzik az MSM, a sejtmembránok kevésbé átjárhatóvá válnak, a hasnyálmirigy túlterhelődik és végül kudarcot vall, miközben a vércukrok telítik a véráramot ahelyett, hogy táplálékot és energiát szolgáltatnának a sejtekbe.
  • Fájdalmas ízületek és izmok: Számos sportoló tanúsága szerint az MSM képes növelni az atlétikai állóképességet és megszüntetni a gyulladt izmokat. Az MSM ugyanis növeli a szervezet képességét a hulladékok és méreganyagok eltávolítására sejtszinten, ahol a jó egészség megkezdődik.

Összetevők

Metil-szulfonil-metán, térfogatnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz; keményítő, csomósodást gátló szerek: szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói.

A termék tejet (beleértve a laktózt is), szóját, földimogyorót, egyéb dióféléket, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, zellert, mustárt, rákféléket, halat tartalmazhat.

A termék nettó tömege: 128 g
Adagolás mérete: 2 kapszula

Aktív összetevők Egy adagért
Metil-szulfonil-metán 2000 mg 

Vigyázat: Ha terhes vagy szoptat, konzultáljon egészségügyi szakemberrel a termék használata előtt. Tartsa távol a gyermekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen. Ne használja ezt a terméket, ha az üveg biztonsági tömítése elszakadt.

Shopping Cart